Hulp nodig?

Vind je antwoorden HIER of stel een vraag

Snelle verzending!

Binnen 3 dagen je product binnen!

Gemakkelijk betalen!

D.m.v. het Ideal betaal systeem!

Veilig afrekenen!

En zo hoort dat!

Wie ben ik.. 

...en waarom deze webshop?

Welkom op mijn webshop! Mijn naam is Marcelia. Ik ben 31 jaar oud en al vanaf mijn 16e actief als haarstyliste. Sinds 2 januari 2014 heb ik een eigen kapsalon in Deventer, genaamd Studio Ceel. In de kapsalon waar ik daarvoor 12 jaar lang werkzaam was, ben ik helemaal lyrisch geworden over henna. Het is in mijn optiek simpelweg het beste haarproduct dat er is. En waarom? Er zit geen waterstofperoxide én geen ammonia in! Henna is een natuurproduct. Een blaadje van een struik gemalen tot poeder, dat aangemaakt wordt met water. Simpel maar zeer effectief!

Ik werk in mijn kapsalon ook met chemische producten, want daarmee kan ik extremere kleurresultaten boeken. Toch zweer ik bij henna! Het is niet alleen gezonder voor je haar, maar ook de kleurresultaten zijn verbluffend! Het haar glanst als nooit tevoren en het voelt steviger en dikker aan! Bovendien is er veel minder sprake van uitgroei, omdat henna de haarkleur niet egaliseert.

 

Marcelia Surink | Eigenaar Hennatuurlijk

Aanleiding

De voornaamste reden om deze webshop te beginnen, is dus duidelijk mijn enthousiasme over henna. Maar een andere aanleiding voor het starten met deze webshop is een trend die momenteel zichtbaar is. Mensen willen steeds weer beter voor zichzelf zorgen en gezonder leven. Er wordt tegenwoordig zoveel troep in ons voedsel en andere consumentenproducten gestopt dat vrijwel niets meer puur is.  En puur, dat is nou juist waar ik van houd. En dat is dus ook precies wat henna is. 

Ik geloof in henna en weet na 12 jaar ervaring dat het werkt!  Niet veel kapsalons durven er mee te werken omdat de resultaten moeilijker te peilen zijn dan resultaten met chemische verf…. denkt men. Niets is minder waar! Ook met henna kan zeer gericht gekleurd worden.

In de kleur-selector op mijn website kun je straks je eigen “henna-plan” maken. Je kiest je huidige haarkleur en je gewenste haarkleur en krijgt een kant en klare henna-mix inclusief toebehoren en gebruiksaanwijzing thuis toegestuurd. Vind je deze methode nog wat eng en heb je liever een persoonlijk advies? Stuur dan een foto van je zelf, waarop je haar(kleur) duidelijk zichtbaar is, naar contact@hennatuurlijk.nl. Dan zal ik je mijn advies zo spoedig mogelijk toesturen.

Veel hennaplezier!

Groetjes Marcelia 

 

Binnen 3 stappen de haarverf die bij jou past?

Kies eerst je haarkleur!

Start NU