Hulp nodig?

Vind je antwoorden HIER of stel een vraag

Snelle verzending!

Binnen 3 dagen je product binnen!

Gemakkelijk betalen!

D.m.v. het Ideal betaal systeem!

Veilig afrekenen!

En zo hoort dat!

 

Help, mijn haar is veel te rood geworden! Wat nu?

Stuur mij een e-mail met uitleg over hoe je tijdens het kleuren/inzetten te werk bent gegaan, welke kleur jouw haar in eerste instantie was en welk gewenst eindresultaat je eigenlijk in gedachten had. Ik kom er dan z.s.m. op terug met hopelijk de gewenste oplossing.

De volgende keer dat je met henna gaat kleuren, kun je door de henna-mix heen wat walnoot-olie mengen waardoor de rode tint afgezwakt wordt. Ook kan er een theelepel zwart en/of ash bruine henna in het recept bij gemengd worden zodat de kleur bruiner wordt en...minder rood!

Mijn haar heeft een groene waas! Wat doe ik nu?

Wanneer het haar een te lichte ondergrond heeft en je zet er een te donkere asbruine of zwarte henna overheen, kan het gebeuren dat er een groene waas verschijnt. Dit zie je ook wel eens met kinderen die fijn asblond haar hebben en een zomer lang in het chloor zwemmen. Zij krijgen dan ook een groene waas. De tegenkleur van groen is rood in de wereld van het haren kleuren. Mijn advies is om een warme keur henna over je matte kleur heen te zetten en dan trekt de kleur vanzelf weer recht. 

Mensen die van nature zwart haar hebben en grijs worden, adviseer ik dan ook om niet puur zwarte henna op hun haar te zetten. Het grijze haar heeft geen kleurpigmenten meer en de zwarte henna heeft een te matte kleurkracht. Ik zal daar altijd een mengsel van meerdere kleuren tegenover zetten.